Skip to main content

Zet AI in voor jouw werkgeversmerk

De impact van AI is overal te zien. Ook in recruitment liggen er enorme kansen voor onze klanten. Daarom hebben wij ons eigen AI Content Lab opgericht. Hier houden we ons non-stop bezig met testen en experimenteren met AI, zodat we kunstmatige intelligentie optimaal kunnen inzetten voor jouw werkgeversmerk.

Demonstratie Video Avatar

AI Content Lab

Met ons AI Content Lab zijn we in staat om snel, efficiënt en hoog volume content te produceren, perfect afgestemd op de behoeften en voorkeuren van zowel jouw organisatie als die van de doelgroep.

machine learning

Machine Learning

Ons AI Content Lab werkt met geavanceerde AI en Machine Learning, zo zijn we in staat om bepaalde taken uit handen te geven aan onze AI co-pilot zoals automatische videobewerking, contentgeneratie, spraak- en beeld herkenning. 

automation

Automation

Omdat we AI als sidekick inzetten is het conceptualiseren van nieuwe content appeltje eitje. In no-time kunnen we een impressie delen van de rijkheid van een concept, inclusief een door AI gegenereerd script met een voorzet in shot suggesties, voice-over en look ’n feel.

Personalisation

Personalisatie

AI biedt ook de mogelijkheid om video content te personaliseren voor individuele kijkers, op maat gemaakte content met elementen die volledig inspelen op de voorkeur van de gebruiker. Hyper persoonlijk en daardoor extreem doeltreffend.

Real-time productie

Real Time Productie

Met AI zijn we in staat om op elk gewenst moment aan de knoppen te zitten en video content aan te passen op basis van live feedback van de doelgroep. Dit geeft ons de mogelijkheid om content te produceren die altijd, overal én voor iedereen relevant is.

VR AR bril

Integratie VR en AR

In het AI Content Lab kijken we ook continu naar manieren hoe we virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kunnen toevoegen aan onze content. Met AI wordt de integratie hiervan een koud kunstje. Het resultaat? Een rijkere ervaring en beleving van de content voor gebruikers.

Feedback

Feedback

Door gebruik te maken van geavanceerde analytics in combinatie met AI hebben we bij ons AI Content Lab ook perfect inzicht in wat wel en niet werkt. Vervolgens kunnen we, zoals eerder genoemd, met AI real time aan de knoppen zitten voor het verfijnen en verbeteren van content.

Bundel de krachten met ons AI Content Lab

Wil je ook de voordelen van AI ervaren en jouw werkgeversmerk naar een niveau tillen? We zetten ons AI Content Lab graag voor je aan het werk.

Zo werkt het

Introductie

We starten met een introductie in de wondere wereld van AI, hierin nemen we je mee in de trends en ontwikkelingen op het gebied van AI, wat de verschillende mogelijkheden zijn, voorbeelden uit de praktijk en een overzicht van effectieve en efficiënte toepassingen.

Briefing

Na de introductie doen we een inventarisatie. Wat speelt er momenteel binnen jouw organisatie? welke behoefte en uitdagingen zijn er op het gebied van employer branding en recruitment? waar wil je AI voor inzetten? Op basis van de inventarisatie maken we een concrete briefing waarin we ook direct kaderen hoe we AI in willen zetten.

Creatie

We ontwikkelen een overkoepelend thema, met een kernboodschap afgestemd op de gewenste doelgroep en een bijbehorend concept. Een concept met AI als kloppend hart, opvallend, disruptief en een origineel antwoord op de vraag die er ligt.

Productie

Op basis van het concept kijken we naar de relevante AI toepassingen en bepalen we welke AI technieken we inzetten voor de content. Vervolgens produceren we de content en leveren we deze aan zodat deze vrij inzetbaar is.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31 20 370 3149

Team UHU Productions
New Inquiries