Skip to main content

Services dit kunnen wij voor jou betekenen

Jouw werkgeversmerk verdient een goed verhaal

Een verhaal vertaald naar arbeidsmarktcommunicatie en content die collega’s intern omarmen en extern uitdragen. Content die op de juiste plek vertelt wordt en de juiste mensen bereikt. Wij helpen je hier graag bij. 

01 Strategie

Een ijzersterk werkgeversmerk dat staat als een huis? Dat vraagt om een goed fundament. We kijken wat er speelt in de markt, de positionering van concurrenten en bijbehorende proposities, welke behoeftes er leven onder de doelgroep en gebruiken dit voor het definiëren van een arbeidsmarktstrategie waar je jaren mee vooruit kunt.

Dit krijg je

Employer Brand Scan

We starten met een employer brand scan, een deep dive in zowel de corporate als de employer brand kant van jouw organisatie. We verzamelen alle informatie die al voorhanden is, nemen de relevante documentatie door en bespreken de gewenste ambities en doelstellingen.

Interviews

Om tot een authentieke, eerlijke en oprechte employer value proposition (EVP) te komen willen we weten wat er intern speelt, weten waarom mensen bij jullie werken, hoe ze de cultuur ervaren en wat hun intrinsieke motivatie is. De uitkomsten hiervan vormen de basis van de werkgevers belofte.

Markt en doelgroepanalyse

Wat onderscheidt jou als werkgever? Om daar antwoord op te krijgen onderzoeken we de markt, directe en indirecte concurrenten en de doelgroep. Hoe positioneren zij zich? Wat beloven ze? Hoe communiceren ze dit? Vervolgens kijken we hoe dit zich verhoudt tot jouw werkgeversmerk en waar we kansen en mogelijkheden zien.

Employer Value Proposition

Op basis van de uitkomsten van onze analyse ontwikkelen we een employer value proposition (EVP) die naadloos aansluit bij jouw organisatie. Een unieke en onderscheidende positionering, met een op maat gemaakte propositie en pull factoren die de doelgroep triggert.

02 Creatie

Als het strategische fundament staat maken wij een doorvertaling naar een overkoepelend campagnethema en bijbehorend concept dat naadloos aansluit op je werkgeversmerk. Van visuele stijl tot tone of voice, wij zorgen dat het afgestemd is op het DNA van jouw organisatie. Op maat gemaakte content die een onmiskenbare eigen signatuur heeft, mensen prikkelt en de verwachtingen niet alleen waarmaakt maar overtreft.

Dit krijg je

Campagnethema

Op basis van de gedefinieerde arbeidsmarktstrategie en employer value proposition (EVP) maken we een doorvertaling naar een overkoepelend campagnethema. Een kapstok waar we alle content die we bedenken en produceren aan op kunnen hangen.

Concept

Bij het overkoepelende campagnethema bedenken we een concept waarbij de vraag hoe brengen we het thema in content tot leven centraal staat. Onze creatieven kijken hoe we tot een eigen look ’n feel kunnen komen, een aansprekende en inspirerende look ’n feel met een spot on tone voor de doelgroep.

Executie

We werken het concept uit in een treatment, een interpretatie met hierin een uitgeschreven script voor de content, inclusief shot suggesties, copy voor voice-over en titelkaarten. Als er de wens is voor aanverwante middelen, zoals print, radio of out of home (OOH) dan gaan we hier ook mee aan de slag.

03 Productie

Video content voor employer branding, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Voor elke stap in de employee journey. Snackable content voor social media, testimonials, interactieve video, webinars, podcasts, livestreams tot video’s voor pre- on én offboarding. En dankzij onze integrated production aanpak kunnen wij uit één shoot meerdere assets opleveren voor jouw campagne.

Dit krijg je

Employer Branding Content

Full video’s, testimonials, social shorts en teasers voor jouw werkgeversmerk, inzetbaar als onderdeel van een arbeidsmarktcampagne, voor op de werken-bij-site, via on- en offline kanalen waar de doelgroep zich bevindt of om een specifieke functie of vacature uit te lichten.

Pre On en Offboarding Content

Video content voor nieuwe collega’s, pre- en onboarding content is ideaal om kandidaten in vogelvlucht mee te nemen door het bedrijf en wat ze bij hun nieuwe job kunnen verwachten. Offboarding content is inzetbaar als bedankje en warm afscheid van een trouwe collega.

Interactieve Video

Interactieve video is ideaal om potentiële kandidaten op een unieke manier kennis te laten maken met jouw organisatie en werkgeversmerk. Daarbij levert interactieve video ook waardevolle inzichten op in wat jouw doelgroep belangrijk vindt en welke pull factoren ze op aan gaan.

Webinars, Podcasts en Livestreams

Naast bovenstaande content kunnen wij je ook ondersteunen in het bedenken, ontwikkelen en produceren van webinars, podcasts en livestreams.

Aanvullende Content

Wil je als werkgever graag groots uitpakken met een arbeidsmarktcampagne dan denken we graag met je mee. De thema’s en concepten die wij ontwikkelen zijn rijk van aard waardoor we ze ook door kunnen vertalen naar aanvullende on- en offline middelen zoals fotografie, radio, print, abri’s, out of home (OOH) en meer.

04 AI Content Lab

De impact van AI is overal te zien. Ook in recruitment liggen er enorme kansen voor onze klanten. Daarom hebben wij ons eigen AI Content Lab opgericht. Hier houden we ons non-stop bezig met testen en experimenteren met AI, zodat we kunstmatige intelligentie optimaal kunnen inzetten voor jouw werkgeversmerk.

Dit krijg je

Machine Learning

Ons AI Content Lab werkt met geavanceerde AI en Machine Learning, zo zijn we in staat om bepaalde taken uit handen te geven aan onze AI co-pilot zoals automatische videobewerking, contentgeneratie, spraak- en beeld herkenning.

Automation

Omdat we AI als sidekick inzetten is het conceptualiseren van nieuwe content appeltje eitje. In no-time kunnen we een impressie delen van de rijkheid van een concept, inclusief een door AI gegenereerd script met een voorzet in shot suggesties, voice-over en look ’n feel.

Personalisatie

AI biedt ook de mogelijkheid om video content te personaliseren voor individuele kijkers, op maat gemaakte content met elementen die volledig inspelen op de voorkeur van de gebruiker. Hyper persoonlijk en daardoor extreem doeltreffend.

Real-time Productie

Met AI zijn we in staat om op elk gewenst moment aan de knoppen te zitten en video content aan te passen op basis van live feedback van de doelgroep. Dit geeft ons de mogelijkheid om content te produceren die altijd, overal én voor iedereen relevant is.

Integratie VR en AR

In het AI Content Lab kijken we ook continu naar manieren hoe we virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kunnen toevoegen aan onze content. Met AI wordt de integratie hiervan een koud kunstje. Het resultaat? Een rijkere ervaring en beleving van de content voor gebruikers.

Integratie VR en AR

In het AI Content Lab kijken we ook continu naar manieren hoe we virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kunnen toevoegen aan onze content. Met AI wordt de integratie hiervan een koud kunstje. Het resultaat? Een rijkere ervaring en beleving van de content voor gebruikers.

Feedback

Door gebruik te maken van geavanceerde analytics in combinatie met AI hebben we bij ons AI Content Lab ook perfect inzicht in wat wel en niet werkt. Vervolgens kunnen we, zoals eerder genoemd, met AI real time aan de knoppen zitten voor het verfijnen en verbeteren van content.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31302072443

Team UHU Productions
New Inquiries