Booking.com It’s more than a job, it’s a journey

Eén geïntegreerde productie die werken bij Booking.com in New York, Amsterdam, Manchester en Singapore stevig op de kaart zet.

Klant

Booking.com

Jaar

2023

Services

Strategie
Creatie
Videoproductie
Fotografie

Deliverables

Geïntegreerde videoproductie
22 video’s
Fotografie

Briefing

Onder het mantra It’s more than a job, it’s a journey, laat Booking.com duidelijk zien dat werk en je carrière onlosmakelijk verbonden zijn met het leven. Het is een achtbaanrit die alle kanten op kan gaan voor je de plek hebt gevonden waar je het beste tot je recht komt. Gelukkig krijg je bij Booking.com alle ruimte om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. 

Om dit kenbaar te maken en tegelijkertijd het werkgeversmerk te versterken, een impressie te geven van de Booking.com cultuur en de diverse mogelijkheden voor jong talent en ervaren professionals, vroeg Booking.com ons om een employer brand campagne op te tuigen met video content als kloppend hart.

Aanpak

De reis, of beter gezegd achtbaanrit, binnen het mantra It’s more than a job, it’s a journey, is voor iedereen anders. Wat wel voor iedereen hetzelfde is, zijn de kansen en mogelijkheden die je krijgt bij Booking.com. Ongeacht waar ter wereld je een Booking.com kantoor inloopt, welke functie er op je LinkedIn staat, de collega’s met wie je samenwerkt of de sfeer die er hangt, iedereen werkt aan dezelfde missie making it easier for everyone to experience the world. Dit was ons uitgangspunt voor alle video’s die we hebben gemaakt.

In totaal hebben wij een overkoepelende employer brand campagne gemaakt bestaande uit een reeks van 22 video’s en een serie foto’s. Drie video’s voor de doelgroepen Tech Talent, Commercial & Corporate en Women in Tech & Leadership, tien video’s voor de diverse crafts, van engineering en UX design tot Marketing en Legal, vijf video’s die inzoomen op diverse thema’s gerelateerd aan werken bij Booking.com zoals: Impact, Inclusion en Work-Life balance en als laatste vier video’s waarin telkens een andere stad (New York, Amsterdam, Manchester en Singapore) en ander kantoor centraal staat. 

Voor de look and feel en de executie hebben we goed gekeken naar de bestaande video’s en gekeken hoe we het ritme van elke locatie konden vangen in zowel beeld als geluid, daarnaast passeren er talloze Booking.com collega’s de revue voor een zo divers en breed mogelijk beeld te geven van de organisatie.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31302072443

Team UHU Productions
New Inquiries