Gemeente Hoeksche Waard Jij Maakt Het Echt

Recruitment videocampagne waarin we inspelen op de fysiek beschikbare ruimte van deze gemeente en dit koppelen aan de ruimte die ze geven aan nieuw talent. 

Klant

Gemeente Hoeksche Waard 

Jaar

2021

Services

Strategie
Creatie
Videoproductie

Deliverables

Hoofdfilm
Fotografie
Gifjes

Briefing

Vanuit Gemeente Hoeksche Waard lag er een duidelijke wervingsbehoefte. Er moest een nieuwe aanwas van talent komen die met hun expertise, skills en ervaring, de toekomst van de gemeente verder vorm geeft. Onder het thema ‘Jij maakt het echt’ is er een doorvertaling gemaakt van het manifest naar videocontent, met één employer brand hero video en aansluitend enkele testimonials voor het inzichtelijk maken van specifieke functies. 

Aanpak

Voor de uitwerking van de video content hebben we ons gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de gemeente. Om koers te geven aan ons handelen, gebruiken we hiervoor drie kernwaarden: persoonlijk, vakmanschap en durf. Hiermee maak jij het echt, maar om iets echt te kunnen maken, moet je daar ook in staat toe worden gesteld. Je moet zowel de mogelijkheden hebben als de ruimte krijgen én voelen dat het kan. We hebben hiervoor ruimte als haakje gebruikt, omdat je nergens zoveel ruimte krijgt als in en bij Gemeente Hoeksche Waard. In de video content spelen we ook met zowel de letterlijke als figuurlijke ruimte die jij, als potentiële kandidaat, krijgt. Het begrip ruimte vormde de rode draad in al onze content. Mensen geven het aan elkaar en creëren het voor zichzelf door de ruimte te pakken en kansen te signaleren. 

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31 20 370 3149

Team UHU Productions
New Inquiries