IKEA Wat voor jou werkt weet je zelf het beste

Een serie op maat gemaakte video’s die perfect aansluiten bij de werkgeversbelofte en werkwaarden van IKEA.

Klant

IKEA

Jaar

2023

Services

Strategie
Creatie
Videoproductie

Deliverables

Videoserie

Briefing

Een baan bij IKEA is zoveel meer dan een baan. Mensen die bij IKEA werken weten dit, maar hoe maak je dit duidelijk aan iedereen die dat niet weet? Dit was de vraag waar IKEA een antwoord op zocht. Samen met IKEA hebben we de vijf belangrijkste waarden van werken bij deze mooie club geïdentificeerd en omgezet in een geïntegreerde employer brand campagne die laat zien waar werken bij IKEA echt om draait.

Aanpak

Voor de employer brand campagne hebben we een serie video’s gemaakt waarin de werkwaarden van IKEA centraal staan, waarden die niet in geld, of in dit geval salaris, uit te drukken zijn en de intrinsieke motivatie zijn voor mensen om voor IKEA te kiezen. Onder de overkoepelende thematiek: Wat voor jou werkt weet je zelf het beste lichten we de diverse onderwerpen uit op het vlak van social impact, werken in een diverse en inclusieve omgeving en een plek waar we je creativiteit toejuichen.

In de executie van de video’s maken we gebruik van een studio setting, hierbij hebben we vijf decors gemaakt, elk afgestemd op één vijf geïdentificeerde werkwaarden. In deze setting zien we IKEA collega’s samen aan het decor bouwen, iets uitlichten, overleg plegen of aan het werk, een mooie afspiegeling van de diverse decors die je ook terugziet in de showroom bij de IKEA.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31302072443

Team UHU Productions
New Inquiries