Prorail Elke dag vooruit met veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie

Drie employer brand video’s die laten zien hoe jij samen met ProRail een cruciaal onderdeel bent van de oplossing voor onze bereikbaarheid.

Klant

ProRail / SteamTalmark

Jaar

2023

Services

Creatie
Videoproductie

Deliverables

Videoserie

Briefing

Vanuit ProRail was er de wens uitgesproken om een reeks video’s te ontwikkelen die aansluit op hun werkgeversbelofte en thematiek Elke dag vooruit, waarbij het niet alleen gaat om de bijdrage die ProRail doet waarmee ze Nederland vooruit helpen op het vlak van veiligheid, bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid, maar ook hoe ze hun eigen medewerkers vooruit helpen.

Aanpak

Voor deze video content hebben we de handen ineengeslagen met communicatiebureau SteamTalmark. Samen hebben we een creatieve doorvertaling gemaakt van de thematiek naar drie video’s waarbij in elke video een ander onderwerp centraal staat. Voor elk van de drie video portretten spiegelen we de maatschappelijke bijdrage aan wat het de medewerker zelf oplevert. Zo maken we inzichtelijk waar een carrière bij ProRail je brengt, wat je leert van het werk en hoe ProRail je ondersteunt in zowel je persoonlijke als professionele groei.

In executie staat telkens het verhaal van één persoon centraal, waarbij we de kijker op het verkeerde been zetten. In eerste instantie denk je dat het gaat om een doorsnee reiziger, pas aan het eind ontdek je dat het alledrie medewerkers van ProRail betreft. Voor de visuele aankleding zijn we dichtbij de door Total Design ontwikkelde campagnestijl gebleven, in animaties komt de grafische lijn (rails) terug, afgewisseld met spannende, snelle en energieke shots voor een dynamisch geheel.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31302072443

Team UHU Productions
New Inquiries