Waterschap Hollandse Delta Werken voor de wereld om je heen 

Recruitment campagne in samenwerking met employer branding agency Talmark voor de werving van nieuw talent voor waterschap Hollandse Delta.

Klant

Waterschap Hollandse Delta

Jaar

2021

Services

Strategie
Creatie
Videoproductie

Deliverables

Employer branding video’s

Briefing

De Hollandse Delta is één van de 21 waterschappen in ons land en verantwoordelijk voor het onderhouden van meer dan 724 kilometer dijk en 25 kilometer duinen. Uitdagend en bijzonder werk, helaas weten de meeste mensen dit echter niet. Om hier verandering in te brengen en tegelijkertijd de openstaande vacatures te vullen vroeg waterschap Hollandse Delta aan Talmark en ons om een opvallende campagne te ontwikkelen. 

Aanpak

In nauwe samenwerking met Talmark hebben we de campagne ‘Onopvallend zichtbaar Werken voor de wereld om je heen’ gelanceerd. Centraal in de campagne staat het samensmelten van de medewerkers van de waterschap Hollandse Delta met de werkwereld van het waterschap, een spetterende en opvallende visuele executie. Voor de employer brand video hebben we gebruik gemaakt van dezelfde visuele executie, waarbij het merkverhaal en authentieke DNA van de organisatie, als zijnde een dijk van een werkgever, als rode draad door het geheel verweven is. Het verhaal wordt verteld aan de hand van echte medewerkers die ons meenemen langs de diverse afdelingen, inzicht geven in de relevantie van het werk en wat de impact is op de toekomst van de regio. 

Wil je meer weten over onze aanpak?

Bel, mail of app met het team van UHU Productions.
info@uhu-productions of bel +31302072443

Team UHU Productions
New Inquiries